Зная, че сега не изглежда съвсем реалистично, но мисля, че

...
Зная, че сега не изглежда съвсем реалистично, но мисля, че
Коментари Харесай

Кисинджър: След войната Русия трябва да бъде включена в европейското поле

" Зная, че в този момент не наподобява напълно реалистично, само че мисля, че бъдещето ще бъде тъкмо такова “, съобщи политикът в изявление, оповестено в сряда във вестник La Stampa за видния италиански фабрикант Джани Аниели (1921-2003 г.), с който се познаваше добре.

 

" Джани [историческият началник на автомобилния производител FIAT] имаше ползи в Съветска Русия и смяташе, че Русия е в най-пълния смисъл част от Европа “, означи Кисинджър, припомняйки, че е бил в Съюз на съветските социалистически републики с Аниели.

 

" Проблемът за връзките сред Русия и Европа се дефинира от обстоятелството, че Русия постоянно се е възхищавала на Европа, на нейния културен модел, само че в това време постоянно е била уплашена от Европа и Запада като цяло, защото е била неведнъж нападана. Русия не е решила дефинитивно по какъв начин да живее - в вяра или в боязън. Но считам, че когато спорът в Украйна завърши, Русия без подозрение би трябвало да бъде включена в европейското поле. Мисля, че Джани би споделил същото “ съобщи Кисинджър.

 

" Джани смяташе тогава и евентуално би мислил в този момент, че всяка страна въздейства на другите. Много е значимо в никакъв случай да не прекъсваме разговора, да не разрешаваме на никоя страна, даже и да е въвлечена в спор, да не е сигурна, че ще може още веднъж да принадлежи към лагера на положителните “, добави някогашният държавен секретар.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР