Знаци, че не иска да е с вас повече Изглежда,

...
Знаци, че не иска да е с вас повече Изглежда,
Коментари Харесай

Ако не искаш да бъде с тази жена повече – направи ѝ услуга и позволи друг да я обича

Знаци, че не желае да е с вас повече

Изглежда, че всичко, което вършиме, го нервира

Основата на всяка страхотна връзка е, че е ужасно да бъдете един с различен. Така се построяват страхотни взаимоотношения. Двама души осъзнават, че могат да бъдат откровени и открити един с различен – и че харесват кой в действителност е другият човек. Ето за какво е объркващ знак, когато той стартира да се нервира от всичко, което вършиме – даже от дребните неща.

Очевидно, в случай че минава през нещо в действителност стресиращо, като загуба на работа или проблеми със фамилията си, той може да е малко раздразним. Но в случай че той не минава през нищо съответно и не наподобява да се отърва от това и продължава да ви се нервира – това е огромен знак, че той може да се замисли за връзката ви.

Той се е затворил и е спрял да споделя

Трябва да сравните настоящето му държание с предишното му за този знак. Ако преди е бил в действителност прям с вас – говорейки за възприятията си, или по какъв начин е минал денят му, или в действителност каквото и да е било в мозъка му – а в този момент е станал по-затворен и дистанциран, това е неприятен знак.

Ако той в никакъв случай не е бил в действителност толкоз открит с вас преди всичко, тогава нищо не се е трансформирало – и това не е знак, че той не желае да бъде с вас повече. Освен това е още едно, което може да се дължи на някакво външно събитие – в случай че той има проблем, за който не мисли, че може да приказва, може да затвори, вместо да го спомене.

Той изцяло спря да ви изпраща текстови известия

Ако той е супер пасивно нападателен или не обича борба, това може да е неговият метод да ви каже, че не желае сериозна връзка с вас. В същото време е значимо да се означи, че изпращането на текстови известия естествено отпада, колкото по-дълго сте с някого. В началото може да сте изпращали текстови известия от самото начало. Но с течение на времето и задълбочаване на връзката, известията последователно понижават.

Така че, в случай че просто изпращате известия по-малко, това не е безусловно знак, че той към този момент не се интересува. Но в случай че той рутинно пренебрегва известията ви за повече от няколко дни и просто не поддържа връзка с вас, това може да е, тъй като той не желае да бъде с вас повече.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР