Знакът Лъв, управляван от Слънцето, е един от най-любящите и

...
Знакът Лъв, управляван от Слънцето, е един от най-любящите и
Коментари Харесай

Влюбеният мъж Лъв

Знакът Лъв, ръководен от Слънцето, е един от най-любящите и буйните. Връзката с мъж, роден под този знак, може да бъде най-красивото прекарване в живота ви!

Лъвовете нормално са естествени и спонтанни и имат развито възприятие за комизъм, само че не всички са толкоз почтени и открити през цялото време, даже и да имат намерение да завладеят някого.

От детството си този суетлив човек избира да се обкръжава с красиви неща. Същото предписание важи и за хората, тъй че има потребност от красива жена до себе си. Времето, което отделя на една жена, може да бъде главният знак, че този мъж е влюбен. Ако Лъв предложения новата си другарка на ресторант за няколко часа, евентуално просто флиртува. Ако я е предложения на разходка, за през целия ден, значи е влюбен.

Лъвът доста добре знае по какъв начин да направи любовните срещи незабравими и в действителност вълшебни. Той обича със жанр, без никакви задръжки и е доста предан вид по природа. Ако той в действителност ви обича, той ще реалокира планини за вас, а в случай че възприятията му не са в действителност дълбоки, той просто ще се възползва от вас. Когато се влюби, Лъвът гори от обич и в този случай ще даде всичко от себе си на партньорката си, единствено и единствено да я види щастлива. Той има вълшебен гений за трагично държание и е необикновено сантиментален и великодушен. Щедър и буен мъж, постоянно е подготвен да бъде в светлината на прожекторите и да покаже позитивните страни на своя темперамент. Освен това има доста от тях.

Лъвът е страховит ухажор. За Лъвовете любовта и връзките са на първо място. Когато е влюбен до уши, вие сте най-важното нещо в живота му. Когато душата му е уравновесена, той е идеалният ухажор.

Мъжът Лъв в действителност е огромна „ ревностна котка “, не търпи някой да поглежда тяхната обичана. Неговото държание е доста жестоко и враждебно, когато би трябвало да в профил противници от близостта на любовта му. В прочут смисъл той гледа на тези " борби " като на съревнование и в действителност в действителност се любува на борбата, несъмнено, изключително когато е сигурен в успеха и триумфа. Той не може да понесе изменничество, машинация, неистини, не можете да нанесете по-дълбока рана на сърцето му от това. Ако се случи да остане до вас и по-късно, в никакъв случай няма да не помни.

Какви проблеми чакат жена, която реши да свърже живота си с мъж Лъв?

Най-важното нещо, от което се нуждае мъжът Лъв, е вниманието. Разбира се, Лъвът чака от вас освен преданост и безусловна обич, само че и да се отнасяте към него като към крал.

Лъвовете по принцип са великодушни към обичаните си хора. Но когато е влюбен, той обсипва половинката си с купища дарове. За него е извънредно значимо да признаете, че цените всичко, което прави за вас, тъй че с какъвто и подарък да ви изненада, покажете насладата и благодарността си към него. Ще му аргументите огромно отчаяние, в случай че види, че не сте въодушевени от изненадата. Лъвът обича да дава, само че още повече обича да ви вижда щастливи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР