Знак на Околовръстното на Пловдив вкара шофьори в размисъл. За

...
Знак на Околовръстното на Пловдив вкара шофьори в размисъл. За
Коментари Харесай

Как 10 метра се разтеглиха до 4 километра? Знак на Околовръстното вкарва шофьори в чудене

Знак на Околовръстното на Пловдив вкара водачи в размисъл. За нелогичната обстановка алармира четец на TrafficNews . Вертикалната сигнализация е построена малко преди отбивката за Златитрап.
Прочетете още
През 10 метра са сложени два знака, които показват оставащото разстояние до Перущица. Те обаче дават радикално друга информация – съгласно единия до обитаемото място остават 9 км., до другият – 13км.

„ Това обикновено ли е? Да поставиш две табели на разстояние от 10 метра с напътствие за едно и също обитаемо място, само че с друго разстояние! “, възмущава се читателят, съгласно който по този начин инсталираните знаци са подвеждащи.

В сигнализацията други откриват още един замайващ детайл. Знакът „ Разстояние до “ показва 160м. до отбивката, за която се отнасят. Толкова обаче сигурно не могат да бъдат измерени до първата вдясно.

Объркващо за хората остава за какво маркираните километри са идентични с тези на указателната стрелка от вид Ж7 /който се слага на кръстовища за указване отклонение на придвижването от правото направление/.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР