Знаейки под кой знак ще протече новата година, можем да

...
Знаейки под кой знак ще протече новата година, можем да
Коментари Харесай

2024 година ще премине под знака на Зеления дракон

Знаейки под кой знак ще протече новата година, можем да сме сигурни, че 2024 година ще бъде в действителност вълнуваща. Според китайския хороскоп тя ще бъде годината на Зеления дървен змей.

Древният скотски календар се употребява от епохи в Китай, а Драконът се е утвърдил като знак за императорска власт, обилие и подготвеност за помощ. Годината на Дракона е обвързвана със мощ, власт, триумф и снизхождение при нови инициативи.

Дървеният Дракон ще вземе властта в свои ръце от 10 февруари 2024 година до 28 януари 2025 година Годината под опеката на това митично създание дава обещание доста повече напредък, резистентност и развиване. Зеленият цвят, плодородността, както и силата и здравината на дървото могат да насочат вниманието ни към здравето, фитнеса и общото ни богатство през този интервал.

Също по този начин, дървото е знак на корените на характера и фамилните полезности. Този аспект може да подчертае значимостта на околните ви, фамилните обичаи и поддръжката, която можете да получите от тях. Важно е обаче да помним, че Драконът, който е създание, символизиращо престижа и триумфа, също по този начин е и темпераментно животно, което елементарно се " пали ". С вярно отношение и почитание, обаче, този мощен знак може да се трансформира във ваш съдружник, помагайки ви да преодолеете провокациите и да излезете по-силни от всяка обстановка.

Така че, гответе се да бъдете придружени от силата на Зеления дървен Дракон през 2024 година и се наслаждавайте на изключителния напредък и благоприятни условия, които този интервал ще предложи. Възможно е да откриете, че новата година ви донесе освен триумфи в професионален проект, само че и по-задълбочени връзки със фамилията и околните ви. Живейте в естетика с силата на Дракона и се наслаждавайте на пътя си през новата 2024 г.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР