Знаете ли кое е едно от нещата в дома ви,

...
Знаете ли кое е едно от нещата в дома ви,
Коментари Харесай

Това е най-мръсното нещо в кухнята ви. Ето как да го почистите истински

Знаете ли кое е едно от нещата в дома ви, цялостно с най-вече бактерии? Не, не е тоалетната паница, а кухненската гъба за миене на съдове.

Тези гъбички са влажни дълго време и по тях има дребни останки от храна, което ги прави съвършена среда за микробите. За страдание, единствено измиване със сапун не е задоволително те да бъдат отстранени, написа Lifestyle Insider.

Има един единствен метод в действителност да изчистите гъбата. Потопете я в разтвор от белина и изплаквайте след всяка приложимост. За да извършите разтвора са ви нужни белина, огромен резервоар (туба), купа, гумени ръкавици, мерителен съд, фуния и гъба.

Напълнете празния съд с девет елементи вода и една част белина. Сложете гумените ръкавици, с цел да отлеете от белината и я излеете в съда с фунията. За литър разтвор са ви нужни 100 мл. Долейте деликатно 900 мл вода в съда. Сложете гъбата в купата и полейте задоволително от разтвора, с цел да я покрие. Това ще убие микробите мигновено. Изплакнете с вода и оставете да изсъхне. Гъбата е идеално чиста и подготвена за приложимост.

Разбира се, значимо е и гъбите да се сменят задоволително постоянно.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР