Доналд Тръмп в никакъв случай не е същият човек, който

...
Доналд Тръмп в никакъв случай не е същият човек, който
Коментари Харесай

Доналд Тръмп „не е същият човек, който беше преди 4 години“, тъй като „безумната реч“ показва, че той „се влошава“

Доналд Тръмп никога не е същият човек, който беше преди четири години, сподели психолог той също по този начин твърди, че " безумната " тирада на някогашния президент е индикация за неговото утежняване.

В средата на април, тъкмо преди началото на скандалния му развой за безмълвни пари в Манхатън, Тръмп се осмели да отиде в Шнексвил, Пенсилвания, покрай Гетисбърг, където се организира най-известната борба в Гражданската война при започване на юли 1863 година.Там той организира избирателен протест — едно последно ура преди наложителните му яви в съда да го накарат да отсрочи по-голямата част от физическата си акция.

Но речта беше неразбираема, „ типичен образец за луда тирада, “ съгласно доктор Джон Гартнър, който е преподавал психиатрия като помощник на повърхностен работен ден в Медицинския факултет на университета Джон Хопкинс в продължение на 28 години.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: ЕКСКЛУЗИВНО: Последният боец на Доналд Тръмп: Говорим единствено с останал покровител ревящ отвън съда с голямо розово знаме

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР