Млада жена получи тежка травма по време на концерт в

...
Млада жена получи тежка травма по време на концерт в
Коментари Харесай

Фен остана със счупен врат, докато певицата на рок групата скача в публиката, за да сърфира, „но се приземява върху нея“

Млада жена получи тежка контузия по време на концерт в известно заведение, откакто член на групата скочи в публиката, с цел да crowd surf - само че се твърди, че е кацнал върху нея. Феновете се любуваха на осъществяване в Mohawk Place във вторник, когато член на Trophy Eyes скочи в публиката по време на осъществяването.

Този опит за сърфиране в тълпата докара до съществено пострадване на гръбначния мозък на 24-годишната Bird Piche. Тя претърпя сериозна интервенция, само че й следва дълго възобновяване. Член на австралийската пънк рок група Trophy Eyes скочи в тълпата без единодушие по средата на песента, където дамата от Бъфало инцидентно стоеше.

Семейният другар Лео Уолтърс Техера Техера сподели пред 7 Abc Buffalo: „ Вратът й несъмнено беше строшен и от през днешния ден тя може да употребява пръстите и ръцете си и други неща, само че хирургът сподели, че това е нещо обикновено от интервенцията и анестезията.

Разбрано е, че Piche е била в схващане по време на пътуването до болничното заведение и член на групата Trophy E...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР