Докато Ливърпул се готви да се изправи срещу Тотнъм Хотспър

...
Докато Ливърпул се готви да се изправи срещу Тотнъм Хотспър
Коментари Харесай

„Най-голямата грешка в живота ми“ – Сон Хюн-мин отново гледа Ливърпул, след като отказа Юрген Клоп

Докато Ливърпул се готви да се изправи против Тотнъм Хотспър в неделя, те имат няколко аргументи да бъдат внимателни. Напомняне в средата на седмицата обаче сподели, че тимът от северен Лондон е изгубил най-голямата си опасност.

Хари Кейн, който вкара 43-ия си гол в толкоз мачове от преместването си в Германия предишното лято, вкара дузпа в Байерн Мюнхен 2-2 от полуфиналите на Шампионска лига, първият еднакъв мач вкъщи против Реал Мадрид.

В Ливърпул евентуално бяха облекчени да видят напускането на Кейн. Той означи девет гола в 16 мача против тях за Тотнъм и макар че завоюва единствено един от тези мачове, той постоянно беше сериозна опасност, когато двете страни се сблъскаха. Кейн обаче не беше единствената грижа и Червените може би са също толкоз разтревожени за някогашния сътрудник на Кейн в закононарушенията, непрекъснато впечатляващия Сон Хюн-Мин.

Син, постоянно считан за един от Висшата лига най-хубавите играчи, към момента дава причина на Ливърпул и напускащия им управител Юрген Клоп да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР