Знаете как е в последните две години! Трудно е! Инфлация,

...
Знаете как е в последните две години! Трудно е! Инфлация,
Коментари Харесай

Ако не бяха модели, певци и инфлуенсъри! Какво щяха да работят известните българи?

Знаете по какъв начин е в последните две години! Трудно е! Инфлация, безработица, кофти истории. Много хора останаха без работа, а на други им се наложи да сменят сферата. Именно това ни предизвика да се замислим с какво биха се занимавали някои от най-известните българи, в случай че не бяха реализатори, модели, спортисти или просто инфлуенсъри. Ето ги и нашите оферти:

Теа Минкова - водеща на магазинно предаване

Теа Минкова в своя профил ни е рекламирала... пардон, " говорила ", защо ли не - слънчеви очила, облекла, техника, прахове за пране, лютеница, вафли, тоалетна хартия и какво ли още не. Сещате ли се за различен човек, който да е специалист по толкоз доста тематики? Ние не се сещаме и тъкмо по тази причина си я представяме в такава роля. Теа ще е от тези водещи, които имат не просто мнение, само че и опит във всичко и някак си нищо на този свят не може да я изненада, просто тъй като към този момент го е рекламирала в профила си.

Виж още: Забравените БГ секс знаци: Те станаха плеймейтки, само че към този момент никой не си спомня за тях!

Тото от СкандаУ - екстрасенс

Тото нееднократно е приказвал за предходните си животи, за прераждането, за кармата, за ориста, за силите и какво ли още не. То измежду родните звезди астролози да искаш, само че Тото е нещо друго - по-дълбоко, по-задълбочено, съвсем като Мегз. Но камерата обича Тото, по тази причина дори си го представяме в ефир в тези блокове на всякакви малките екрани, в които магове скапват вълшебства по телефона. 

Мика Стоичкова - щерка на татко си

И в този момент не сме напълно сигурни с какво тъкмо се занимава Мика Стоичкова, само че при нея няма да е мъчно. Тя просто ще бъде щерка на татко си и това ще е напълно задоволително.

Виж още: И тях ни е неловко да гледаме: Топ 5 на най-криндж БГ мъжете в TikTok

Криско - фитнес треньор

Чели ли сте автобиографичната книга на Криско? И ние не сме, само че от това, което проверихме за нея онлайн разбрахме, че някогашният рапър споделя за своята непримиримост по пътя до върха. Сега... факт е, че трансформацията със Сами Хосни не го трансформира машина от мускули, само че в последна сметка в книгата си Криско приказва за мотивация и воля, тъй че що пък да не придвижи опита от музиката във фитнес залата? 

Моника Валериева - праведна мюсюлманка

Бяхте не запомнили, нали? Е, ние помним. Моника Валериева преди няколко години одобри исляма. В момента тя е моделка и инфлуенсърка, което май е едно и също онлайн. Истината обаче е, че нямаме концепция с какво би могла да се занимава Моника Валериева, в случай че не беше известна с това, че е известна. Затова взехме решение, че би заложила на нещо, в което откровено има вяра. Какво е да си праведна мюсюлманка? И това не знаем, само че сме уверени, че Моника знае по-добре от всички.

Виж още: 7 мъжки мисли след секс

Благой Георгиев - духовник

Беше ни мъчно да решим дали Благой Георгиев би бил духовник или духовник, или пък по-скоро някое шефче в наргиле бар. Но пък сме го виждали на всички места с наргиле, тъй че какво би му попречило да внесе малко модерност в манастира или в църквата?

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/
https://www.instagram.com/monikaavalerieva/
https://www.instagram.com/yonislavyotov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР