Знаете, че ухапването от кърлеж може да се окаже смъртоносно.

...
Знаете, че ухапването от кърлеж може да се окаже смъртоносно.
Коментари Харесай

Този домашен спрей ще държи КЪРЛЕЖИТЕ далеч от вас

Знаете, че ухапването от кърлеж може да се окаже смъртоносно. Много е значимо да знаем по какъв начин да се предпазваме от тези вредители и да не им разрешаваме да се доберат до нас.
Днес ще ви издадем рецептата за един репелент, който ще държи дребните и едвам забележими кърлежи надалеч от вас.
Сигурни сме, че сходен лосион може да ви послужи като средство за пълноценна отбрана от вредители.
Не се изисква да харчите доста пари, зареждайки се с артикули от аптеки или профилирани магазини. Рецептата е лесна и елементарна.
Най-мощното оръжие срещу кърлежи
Този репелент включва три съществени съставки. Това са: чесън, кедър и здравец. Ароматът му отблъсква насекомите и държи кърлежите най-малко на метър разстояние от вас. Освен за отбрана от кърлежи, бихте могли да го ползвате и като средство срещу комари, бълхи и други гадини, които всеки ненавижда.
Ето и рецептата:
• 30 мл алкохол
• 100 мл дестилирана вода
• 30 капки етерично масло от здравец
 Простите трикове, които оказват помощ да се предпазим от кърлежи Простите трикове, които оказват помощ да се предпазим от кърлежи
Със стоплянето на времето прекарваме от ден на ден време измежду природата. Но разходката в планината или парка може да бъде помрачена след...
• 30 капки етерично масло от кедър
• 10 капки етерично масло от чесън
Начин на подготвяне:
Пригответе си бутилка с разпръсквач. Изсипете в нея спирта и прибавете маслата от чесън, здравец и кедър. Задължително разклатете, тъй че съставките да се смесят. Едва по-късно прибавете дестилираната вода и още веднъж разклатете.

 Кърлежите и пролетта. Разпознаването на признаците на лаймската болест ще избави живота ви Кърлежите и пролетта. Разпознаването на признаците на лаймската болест ще избави живота ви
С приближаването на пролетта с изключение на свежи цветя, дълги топли дни и слънчеви утрини към нас се задава и заплаха – кърлежът –...
Вашият репелент е подготвен за приложимост. Може да впръскате от наличието върху облекла обувки, а даже и по тялото. Не се тормозете, че ще останат следи. Това няма да се случи.
Важно е да отбележим, че спреят е подобаващ както за възрастни, по този начин и за деца, които са над 2 години.
Когато става въпрос за най-малките членове от фамилията, съветваме да не го нанасяте върху кожата, защото е допустимо от етеричните масла да се получи някакво дразнение. Най-често става въпрос за зачервявания.

Погрижете се за личната си сигурност и тази на цялото семейство. Не позволявайте на омразните кърлежи да ви приближават.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР