Знаете, че много от напитките, които сте свикнали да консумирате

...
Знаете, че много от напитките, които сте свикнали да консумирате
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво ще се случи с тялото ви, ако замените напитките с ВОДА

Знаете, че доста от напитките, които сте привикнали да консумирате в всекидневието си, напълно не са толкоз потребни, за колкото ги смятате. Да не приказваме за тези сякаш здравословни шейкове и смутита, които купувате подготвени от магазина и не знаете какво в действителност е добавено към състава им.

Ако желаете да бъдете здрави, то съветът на експертите е да опитате да замените всички питиета с вода.
Какво ще се случи с тялото ни, в случай че сменяем останалите питиета с вода? • Ще свалите килограми;
Това е едно от нещата, които ще се случат, в случай че замените напитките с вода. Ако всеки ден, в продължение на 10 дни, пиете единствено вода, ще свалите доста килограми. Опитайте и станете очевидци на позитивните промени.
• Повече сила и по-бърз метаболизъм;
Ако всяка заран на гладно пиете по чаша вода, метаболизмът ви ще е доста по-бърз. Пийте тази течност през целия ден и незабавно ще усетите приток на сила.
• По-добра мозъчна дейност;
Около 75 – 85% от човешкия мозък е вода. Ако през целия ден консумираме вода, ние действително подтикваме мозъчната активност и ще се усещаме доста по-добре. Концентрацията ни забележително ще се усъвършенства.
• Изяждаме по-малко количество храна;
Да, водата спомага и за това. Тя е едно от сигурните оръжия, с които отстраняваме килограмите и се оправяме с апетита.
• Прочистваме тялото от токсини;
От край време се знае, че водата способства за филтриране на тялото от отрови. Чрез нея елементарно можем да се отървем от отровите, насъбрани в организма ни.
 ТОВА е напитката, която ще ви защищити от сърдечна непълнота ТОВА е напитката, която ще ви защищити от сърдечна непълнота
Сърдечната недостатъчност е положение, при което сърцето не може да изтласква нужното количество кръв, нужни за метаболитните...

• Борим се със заболявания;
Още едно позитивно деяние на водата. С нея можем да контролираме кръвното налягане, да предотвратим болести на дебелото черво и други.
• По-добра работа на сърцето;
Доказано е, че хората, които употребяват само вода, се радват на крепко сърце.
• По-чиста и млада кожа.
Водата способства за вътрешната хидратация на кожата. Видът й става доста по-сияен и млад.

Опитайте се да замените напитките, които консумирате в всекидневието си, с вода и станете очевидци на всички тези промени, които ще настъпят с вашето тяло!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР