Знаете, че има традиция да събираме средства по повод рождения

...
Знаете, че има традиция да събираме средства по повод рождения
Коментари Харесай

От ГЕРБ събраха 20 000 лева за рождения ден на Бойко Борисов. Вижте какво ще направи премиерът с тях

Знаете, че има традиция да събираме средства във връзка рождения ден на нашия лидер Бойко Борисов. Той взема решение какво да прави с тях.

Това разгласи на конференция в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, написа novini.bg.

" Тази година събрахме 20 000 лв.. Премиерът, явно след визитата си на Божи гроб, реши да подари тези пари за черква и джамия. 10 000 лв. ще бъдат дарени за дострояването на църквата в град Бяла, Русенско. Другите 10 000 лв. ще бъдат дарени за ремонт на джамията в село Подайва, Исперихско. Трябва да имаме взаимност и съпричастнот към българските общности в цялата страна, без значение на раса и вяра. Много хора са изказвали мнението и са плашили, че ГЕРБ като пристигна на власт ще разрушава джамии. Това не е по този начин. И в този момент го потвърждаваме ", безапелационен беше Цветанов.

На конференцията участваха представители от град Бяла и село Подайва, които изрекоха своите благодарности към Политическа партия ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР