Знаем много добре, че никак не е лесно умело да

...
Знаем много добре, че никак не е лесно умело да
Коментари Харесай

Съвети за грим, добър колкото професионалния

Знаем доста добре, че по никакъв начин не е елементарно ловко да боравиш с четките, палитрите, молива, спиралата, с цел да създадеш безупречната визия. Знаем и обстоятелството, че резултатът от един същински професионален грим е доста мъчно изпълним, само че никога не е неосъществим. Практиката, волята, и потреблението на подобаващите принадлежности са ключът към постигането на безукорен грим.
Последвайте нашите препоръки, в случай че желаете да овладеете до съвършенство изкуството, наречено професионален грим.
1. Похарчете повече пари за четки за грим
Откажете се от практиката, да нанасяте с пръсти грима си. Вместо да вършиме това, не се свидете и си купете първокласен комплект от четки за грим. Няколко броя гъбички за нанасяне на грим също ще са ви нужни. Така декор дьо тенът и сенките ще наподобяват върху кожата по-добре.
2. На първо място е грижата за кожата
Гримът ви няма да наподобява добре, в случай че положението на кожата не е положително. Не пропускайте вечер добре да почиствате грима си, да хидратирате кожата - не забравяйте тези неща! Пазете лицето си от слънцето!
3. Фон дьо тенът и коректорът да са на една основа
Много значимо предписание! В противоположния случай вашето лице би изглеждало безусловно като замазана картина. 
4. Използвайте продуктите в верния ред
Естествено, първо е старателното разчистване на кожата, след което може да нанесете лек хидратиращ крем. Останете по този начин 5 минути и сложете коректор, в случай че има потребност. След това идва ред на декор дьо тена. При предпочитание, за край може да сложите лека пудра.
5. Нанасяйте с усмивка ръж на скулите
За да очертаете по-добре скулите си, наложително се усмихнете. След това нанесете ружа с леки придвижвания, като употребявате подобаваща за задачата четка. Винаги по-късно я чукнете леко в ръката си, с цел да падне от нея непотребния артикул.
6. Нанасяйте червилото постоянно в средата на устните
 5 правила за събаряне на грима без да увредим кожата 5 правила за събаряне на грима без да увредим кожата
Премахването на грима е огромна тъга за някои дами. Нещо боде, пари, нервира очите. И след процедурата кожата става зачервена и се лющи....
При нанасяне на червило, започвайте от средата и продължете встрани. Сложете малко емайл в средата на устата, в случай че задачите да постигнете размер. По този метод устните наподобяват по-плътни.
7. Гримирайте се постоянно на естествена светлина
Колкото и мощно да бъде едно осветяване, надали има за нанасяне на грим нещо по-подходящо от естествената светлина. На нея си проличават доста повече несъвършенствата, на които ще би трябвало да извършите промяна. 
8. Коректор под очите нанасяйте в конусовидна форма
Една от най-често срещаните неточности е да се поставя коректорът под очите в полукръг. Правилно обаче е да го сложите под формата на извърнат конус. По този метод ще постигнете две доста значими неща - когато нанасяте декор дьо тенът ще получите по-плавно преливане, и по-добре ще наблегнете ъглите и скулите на лицето.
 5 трика за гръмък грим 5 трика за гръмък грим
Жените обичат да наподобяват съвършено, без значение от възрастта. Някои употребяват ослепителен грим всеки ден, други се лимитират в потреблението...
9. Научете разликата сред компактната и пудрата на прахуляк
Пудрата на прахуляк се употребява, с цел да бъде по-траен гримът ви. Докато компактната пудра е подобаваща когато желаете да " оправите " в придвижване грима си. Всяка пудра може да е освежаваща или матираща.
10. Моливът за вежди го нанасяйте без натискане
Когато веждите ви се нуждаят от молив, изключително внимавайте с неговото нанасяне. За да получите по-плътни вежди, старайте се да следвате контурите без да натискате ненужно, а просто плъзгайте молива леко по веждите, все едно единствено ги докосвате. Така ще наподобяват и по-естествени.
От нас е това. За вас остава да действате. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР