Знаем, че преустановяват издирването, не са намерили следи, но със

...
Знаем, че преустановяват издирването, не са намерили следи, но със
Коментари Харесай

Роднина на издирваните под връх Ботев туристи с покъртителни думи след лошата вест

Знаем, че преустановяват издирването, не са намерили следи, само че със сестра ми Ваня продължаваме да храним някаква вяра, че Атанас и Андриан са оживели. Това съобщи по телефона малко след 16:00 часа Петър Гичев, вуйчото на 17-годишното момче, което изчезна в подножието на връх Ботев на 5 февруари, написа "Монитор ".

Мъжът не е взел участие в неделното търсене, тъй като му споделили, че следовите кучета може да се объркат и да не заловен дирите на търсените. Той е безапелационен, че спасителите са разполагали с точни координати на мястото, където двойката се е разделила със спътниците си, с които са се срещнали на 5 февруари по време на престоя си в туристическата спалня край върха.

И таткото и синът са били с комфортни за планината обувки, били са добре облечени макар появилите се нелепи, по думите му, изказвания в обществените мрежи и някои медии, че са били обути с маратонки, не са правилни.

„ Тази вечер ни предстоят диалози със спасителите, те сигурно по-добре от мен и Ваня знаят какво още би могло да се направи, не желаеме да имаме вяра, че всичко е завършило! “, настоя той и изясни, че даже не знае телефоните на двамата мъже, които последно са видели Атанас и Андриан по обяд в четвъртък.

С тях контактували единствено спасителите и то не всички, които са взели участие в акцията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР