Знаех, че Зеленски е заплашен. Той се криеше в някакъв

...
Знаех, че Зеленски е заплашен. Той се криеше в някакъв
Коментари Харесай

Нафтали Бенет: Путин ми обеща да не убива Зеленски

„ Знаех, че Зеленски е застрашен. Той се криеше в някакъв бункер, за който никой не знаеше. Но по някое време, три-четири часа след началото на срещата, запитвам: „ Кажете ми, нали не възнамерявате да го убиете? " Той: " Няма да убия Зеленски ". И тогава му споделих: " Искам да изясня, вие ми давате думата си, че няма да убиете Зеленски. " Той отговори: " Няма да убия Зеленски ", описа Бенет за диалога си с Путин.

Бившият израелски министър председател Нафтали Бенет, който действаше като медиатор сред управлението на Русия и Украйна при започване на 2022 година, показа спомените си за контактите с двете страни. В изявление, оповестено нощес с журналиста Ханох Даум, той твърди, че съветският водач Владимир Путин го е уверил при започване на специфичната военна интервенция в Украйна, че украинският президент Володимир Зеленски не е застрашен от физическа кавга, оповестяват съветски медии.

Това е първото изявление на Бенет, откогато се отдръпна от политиката през лятото на 2022 година По време на съвсем петчасовия диалог, фрагмент от който беше излъчен по 12-и канал на израелската телевизия, а цялостният запис беше оповестен в канала на експремиера в YouTube, той засегна тематиката за Украйна. Припомняйки си пътуването си до Москва на 5 март 2022 година, където имаше среща с Путин в Кремъл, Бенет твърди, че тогава са обсъждали и ориста на Зеленски.
https://www.facebook.com/100004508203528/videos/1244471646475619/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР