Значителни ще са валежите в централните и източните райони от

...
Значителни ще са валежите в централните и източните райони от
Коментари Харесай

Последно: Ад Е! Небето Се Изсипа Над България, Колата Поглъща Цели Коли, Шок Видео! Георги Рачев: Задава Се

Значителни ще са преваляванията в централните и източните региони от страната, където в 16 области е в действие оранжев сигнален код за количества до 60 л/кв.м.

През миналата нощ най-вече е валяло в региона на Казанлък - 58 л/кв.м.

Дъждът наводни улици в града, а автомобил пропадна в ров на ремонтирано платно. По данни на общината няма нанесени съществени материални вреди, съобщи Нова тв.

До края на деня вятърът ще е по-силен в Източна България, където поривите му ще доближават 72км/ч. В сряда преваляванията ще отслабват, по-значителни ще останат единствено в Южна България. Температурите ще се намалят още малко.

През нощта против четвъртък дъждът на всички места ще спре. В четвъртък и петък ще има късмет за повече слънчеви часове. Ще се затопли. През почивните дни обаче облаците още веднъж ще се усилят.

Преди дни климатологът доцент Георги Рачев уточни, че след 26 октомври чакаме прословутото сиромашко лято. Ще бъде слънчево, а оптималните температури ще са към 15-17 градуса. Тази година се чака по-топла зима с по-малко превалявания от предходната година на Балканския полуостров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР