Зловещо видео на случаен човек, убиващ беззащитно горско животно, се

...
Зловещо видео на случаен човек, убиващ беззащитно горско животно, се
Коментари Харесай

Що за зверство? „Мъж“ се хвали как убива беззащитен язовец с брадва

Зловещо видео на инцидентен човек, убиващ беззащитно горско животно, се завъртя в последните дни. Кадрите са споделени в платформата тик-ток, само че откакто получават известност бързо са свалени.

 

Във видеото се вижда по какъв начин двама мъже пътуват в автомобил в гората. От дясната им страна се появява заледен на място язовец. Единият мъж, хилейки се споделя: „ виж к‘ъв е безочлив “. После слиза и забива секира в беззащитното тяло на животното.

 

Коментари в обществените мрежи допускат, че язовецът е застинал на място, тъй като е попаднал в авансово подложен капан. Някои от осведомените със същността на бозайника считат, че е показал храброст, защото има дребни, които пазел от идващия автомобил. Обикновено този тип животни се движат в колони и са безусловно отзивчиви. Никой не може да даде разумно пояснение за безобразната свирепост на мъжа, умъртвил язовеца.

 

Видеото е качено в платформата тик-ток от консуматор ivannikolaev397.

 

Разпространява се и фотография на хипотетичния причинител. Коментиращи в обществена мрежа желаят наказване за мъжа, направил злокобното действие. Някои стигат по-далече и даже разясняват, че персонално ще се погрижат да получи същото наказване, каквото е получило животното. За следващ път се чуват и апели за закон, който да регламентира сурово наказване за налагащите принуждение над животни. Прокуратурата се е самосезирала за акт на принуждение над животно.

 

Ловът на язовец е стеснен под сериозен надзор. Бозайникът не се счита за рисков.

 

Източник: trafficnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР