Златната есен ще продължи и днес. През деня облачността ще

...
Златната есен ще продължи и днес. През деня облачността ще
Коментари Харесай

Циганското лято продължава! Днес времето ще бъде облачно, но въпреки това…

Златната есен ще продължи и през днешния ден. През деня облачността ще се усили. По-значителна ще бъде над източната половина на страната и на обособени места в крайните източни региони едва ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Но топлото време остава. Максималните температури ще са сред 17° и 22°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология  към Българска академия на науките.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за октомври (949 hPa) и още ще се увеличи.

Над Черноморието ще има най-вече забележителна облачност и на обособени места едва ще превали. Преди обяд ще духа до сдържан северозападен вятър, който след пладне ще отслабне. Максималните температури ще са 17-19°. Температурата на морската вода е 17-18°.

Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Над планините денят ще стартира с най-вече слънчево време. Още преди обяд от североизток облачността ще се усилва и на обособени места в планините в източната половина на страната едва ще превали. Ще духа мощен, по билата – до плевел вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра – към 5°.

През идващите дни ще се задържи изсъхнало и относително топло за интервала.

В неделя облачността ще намалее и до края на деня ще се откри най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър.

В понеделник в западната половина от страната вятърът ще стихне, в източната към момента ще е слаб до сдържан, със северна съставния елемент. Ще бъде най-вече слънчево.

Във вторник вятърът на всички места ще стихне и заран тук-там в низините ще се образува мъгла или ниска облачност. По-късно денем ще бъде най-вече слънчево. Температурите едва ще се покачат.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР