Златан Ибрахимович покори американската МЛС още с първия си мач

...
Златан Ибрахимович покори американската МЛС още с първия си мач
Коментари Харесай

Ибрахимович избухна в дебюта си

Златан Ибрахимович покори американската МЛС още с първия си мач в шампионата. Шведът се появи като запаса за Лос Анджелис Галакси и вкара два гола за успеха с 4:3 в дербито с ФК Лос Анджелис. Успехът на Галакси пристигна след поврат, откакто отборът на Зиги Шмид изоставаше с 0:3 след 48 минути игра.

ФК Лос Анджелис взе задатък от два гола още преди изминаването на половин час с попадения на Карлос Вела в 6-ата и 25-ата минута. Две минути след почивката преднината стана класическа след автогол на Даниел Стеръс, написа "Блиц ".

Себастиан Леджът върна едно попадение в 61-ата минута, а 10 минути по-късно отстъпи мястото си на Златан Ибрахимович. В 73-ата минута Крис Понтиъс понижи изоставането на Лос Анджелис Галакси на 2:3.

В 77-ата минута досегашният нападател на Манчестър Юнайтед се разписа с удар от 30 метра, прехвърляйки излезлия напред вратар Тайлър Милър. 36-годишният швед вкара и победния гол за отбора си в добавеното време. Той беше прецизен с глава.

Златан Ибрахимович дойде в Лос Анджелис в четвъртък, когато беше показан пред локалните медии и почитателите. Броени дни по-късно той донесе втората победа на отбора си за сезона.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР