Златан Ибрахимович даде интересна прогноза за предстоящия сблъсък от 1/8-финалите

...
Златан Ибрахимович даде интересна прогноза за предстоящия сблъсък от 1/8-финалите
Коментари Харесай

Прогнозата на Ибра за Юнайтед - ПСЖ: Който и да спечели, аз съм победителят

Златан Ибрахимович даде забавна прогноза за идния конфликт от 1/8-финалите на Шампионската лига сред два от някогашните му тимове - Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен. Според шведа парижани имат леко преимущество, макар че " алените дяволи " могат да победят всеки във формата, в която се намират напоследък. В последна сметка Ибрахимович отсече, че ще се усеща победител, който и да продължи напред, тъй като ще има собствен тим в идната фаза на конкуренцията.

" ПСЖ играе против отбор, който претърпява най-хубавия си миг от началото на сезона, тъй че всичко може да се случи, без значение с кой играе Манчестър Юнайтед. Ако бяхте ме попитали преди време, бих споделил, че ПСЖ е любимец, само че в този момент е по-различно. Все отново мисля, че Пари Сен Жермен остава лек любимец поради играчите, които има. Който и да завоюва, аз съм спечелилият. Така че, който и да продължи, аз ще имам мой тим в Шампионската лига ", съобщи Ибрахимович.

Zlatan Ibrahimovic on Man United vs PSG: " Whoever wins, I'm the winner. " pic.twitter.com/97VyYFjN53
— ODDSbible (@ODDSbible) February 12, 2019 Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 12 февруари  Манчестър Юнайтед 22:00предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР