Зинедин Зидан бе попитан в понеделник вечерта каква е била

...
Зинедин Зидан бе попитан в понеделник вечерта каква е била
Коментари Харесай

Зинедин Зидан се закле да промени нещата в Реал Мадрид

Зинедин Зидан бе запитан в понеделник вечерта каква е била първата му мисъл, когато президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес му се е обадил преди четири дни. "Да се ​​върна ", съобщи той: „ И ето ме тук. “

Само 284 дни откакто излезе, Зидан се върна на Сантяго Бернабеу, подготвен да поеме още един път и настоя, че е „ благополучен “ и „ го чака с неспокойствие “. Той даже не е афектиран. Никой в действителност не го вярваше, само че на мъжа който завоюва три поредни шампионски лиги ще му бъде простено всичко още повече, откакто се съгласи да се върне в този момент, когато са в потребност.

Три домашни загуби за седем дни. Реал Мадрид бе изритан от Копа дел Рей и Шампионската лига и завърши възможностите си да завоюва Ла Лига, оставайки обратно от Барселона с 12 точки.

Зидан бе потърсен неотложно и до момента в който съглашение не бе реализирано незабавно, французинът сподели, че всичко, което е било належащо, е „ президентът да се обади “. Той настояваше, че в никакъв случай не е имал подозрения и в един миг погалил сърцето му. "Наистина обичам този клуб ", сподели Зидан.

Сантяго Солари знаеше, че успеха през уикенда против Валядолид не е задоволителна, с цел да го задържи на работа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР