Зимното попълнение на Левски Станислав Костов даде специално интервю за

...
Зимното попълнение на Левски Станислав Костов даде специално интервю за
Коментари Харесай

Голове и себераздаване – формулата за успех на Станислав Костов

Зимното попълнение на Левски Станислав Костов даде особено изявление за предаването на DIEMA SPORT – „ Преди кръга “. Нападателят съобщи, че се надява вкарвайки голове и раздавайки се на 100 %, да може да се трансформира в един от любимците на почитателите, а в случай че това не се случи, най-малко да бъде добре признат.

Срещу Септември София Костов означи първите си публични голове с екипа на Левски. Той се разписа на два пъти за успеха с 4:1.

„ Така ми пристигна от вътрешната страна, по този начин го направих, нека ме одобряват хората. Ако въвеждам голове и давам сърце и душа, в случай че не бъда любим, най-малко ще съм добре признат “, стартира Костов.

„ Имам сантименти единствено към Пирин, другите отбори ги почитам. Още е рано да кажа дали съм сграбчил шанса. Бях скептично признат. Футболист на Пирин, само че съм благополучен и ще давам всичко от себе си “, продължи някогашният футболист на благоевградчани.

„ Еднакво се играе на всички места, мъчно е, и другите играят футбол. Да си футболист не е лесна работа “.

„ Каквото желае от мен Роси, постаравам се да го върша. Знаем какъв експерт е. Радвам се, че вкарах, само че равнищата е дълга, всеки мач би трябвало да се доказваш “.

„ Нямам цел, най-важно е да побеждаваме и да вървим нагоре, каквото направи Костов, ще е добре “, приключи Костов, който бе определен за Играч на 22-ия кръг на Първа лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР