Националът Александър Колев беше избран за футболист №1 на 32-ия

...
Националът Александър Колев беше избран за футболист №1 на 32-ия
Коментари Харесай

Александър Колев потвърди, че има интерес от Левски към него

Националът Александър Колев беше определен за футболист №1 на 32-ия кръг в Първа лига, откакто завоюва вота в конкуренцията на Себастиян Вия (Берое) и Квадво Дуа (Лудогорец). Колев вкара два гола за триумфа с 4:1 на своя Крумовград над Локомотив Пловдив и с това обра вота на гласувалите.

Крумовград се трансформира в същинска сензация и към този момент 14 мача не познава провалянето, а от апетитен за изпадащ тим, в този момент отборът е в топ 6 и се бори с най-хубавите у нас. Днешната премия, която получи, е втора за него през този сезон.

" Благодарен съм на треньорите, които са дали своят вот за мен. Крумовград се показва сносно и посредством и на тима, и на момчетата получавам тези награди. Така че съм длъжен на съотборниците ми и на треньорите ни, които сътвориха тази добра атмосфера и предпоставки за положителни резултати, стартира Колев.

Голмайсторът разяснява дали ще премине в столичен тим, за който се твърди, че към този момент е договорил договорката.

" То е ясно за кой столичен тим става дума, нали? Да, има интерес, само че аз съм футболист на Крумовград и има още три мача, желая да мисля единствено за тях. Имам сътрудник, който ще се погрижи за нещата. Интересът от Левски е плод от труда през цялата година. Амбицията беше да не изпаднем, само че в 14 мача сме без загуба към този момент и считам, че справедливо има интерес. Имаме свободата от треньора на терена, само че всеки си знае и дилемите. Така всеки състезател може да си разгърне качествата. И това е причина да се интересуват. Иначе по тематиката с Левски има смешки и това се приказва в съблекалнята. Разбира се, също по този начин в този фолклор влизат и информациите, че нашият треньор Станислав Генчев също може да се насочи към " Герена ", добави националът.

След това той изясни и за какво Генчев е треньор №1 като интерес сега.

" Генчев е доста добър треньор. Ако това му е фантазия, да работи в Левски, му я поисквам да се сбъдне. Той непрекъснато се развива, чете доста, попълня си базата данни с информация. Разговаря доста с футболистите и когато пристигна, просто атмосферата се промени. Доколкото знам, не от него, в Ботев (Пловдив) не е имал никаква власт за селекция и за промени върху тима. При нас обаче има цялостната власт в съблекалнята и виждате резултата ", добави футболистът на Крумовград.

На 31 години голмайсторът на шампионата призна, че към този момент му е цел да стане голмайстор №1, до момента в който при започване на сезона такива упоритости не е имал.

" Чувствам се доста добре, в разцвета на силите си. Имам упоритости да играя още, единствено да съм жив и здрав. Това е възрастта, в която един футболист се усеща най-добре. Достатъчно умел съм, здрав съм. Вярно, възобновяване е малко по-бавно, само че това е различен въпрос. Когато започваше шампионата, не съм имал за цел да ставам голмайстор. А и по принцип за мене постоянно е било значимо тимът да побеждава. Видяхте в последния мач с Локомотив (Пловдив) имах късмет да вкарам, само че избрах да подам на Димитър Тонев, тъй като е огромен ботевист и за него е наслаждение да означи на Локомотив ", показа той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР