Зимната подготовка на ЦСКА - София ще започне на 5

...
Зимната подготовка на ЦСКА - София ще започне на 5
Коментари Харесай

В ЦСКА - София ще получат месец почивка преди старта на зимната подготовка

Зимната подготовка на ЦСКА - София ще стартира на 5 януари, оповестява " Тема Спорт ". Именно тогава “червените ” ще се съберат за наложителни медицински прегледи на подготвителната база в Панчарево.
 ЦСКА - София хвърли здрав пердах на Миньор ЦСКА - София хвърли здрав пердах на Миньор
Преди началото на пролетния полусезон 31-кратните първенци ще проведат двуседмичен лагер в чужбина, като разновидностите са Турция и Испания. Очаква се крайното решение да бъде взето тази седмица и столичани да го разгласят на формалния си уебсайт.

Последният формален дуел на ЦСКА - София за календарната година би трябвало да се организира на 1 декември, четвъртък, 12:00 часа. Тогава те ще гостуват на спечелилия от двойката Крумовград - Септември (София) в 1/8 край на SESAME Купа на България, в случай че преди този момент преодолеят третодивизионния Гигант Съединение в събота.

Така възпитаниците на Саша Илич ще получат повече от месец отмора, откакто през лятото ваканцията на множеството от тях бе минимална. Това бе наложено от ранното започване на сезона, което пък бе провокирано от стартиралото през вчерашния ден международно състезание в Катар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР