Зимата е мека, не спирайте строителството. Това каза премиерът Бойко

...
Зимата е мека, не спирайте строителството. Това каза премиерът Бойко
Коментари Харесай

Драго ми е да гледам как работят българите, защото работят уникално

Зимата е мека, не спирайте строителството. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на държавно съвещание след изработен доклад за свършената работа през годината на министъра на районното развиване Петя Аврамова.
„ Същото се отнася и за Автомагистрала „ Европа “, оптимално да се правят дейностите, които и без асфалт могат да се вършат “, добави той. Премиерът уточни, че възприема обиколките си по инфраструктурни обекти в страната не като ревизия или инспекция, а като психотерапия.
„ Драго ми е да виждам по какъв начин работят българите, тъй като работят неповторимо. Отивам да видя в действителност какво става. В която посока си тръгнеш, по Северната дъга можеш да тръгнеш към сръбската граница да видиш по какъв начин строят, да продължиш по Източната - отиваш на Автомагистрала „ Струма “. Ако тръгнеш в противоположната посока, отиваш на Автомагистрала „ Хемус “. Във всяка посока можеш да си направиш психотерапия – красива работа. Последен – пътят за Банкя “, добави Борисов, представен от организация " Фокус ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР