Зейнеб Маджурова напира да се мести в чужбина. На красавицата

...
Зейнеб Маджурова напира да се мести в чужбина. На красавицата
Коментари Харесай

На Зейнеб й писна! Взе съдбоносно решение за живота си! Виж Тук:


Зейнеб Маджурова напира да се мести в чужбина. На хубавицата към този момент й писнало да чака и да се надява, че ще получи стола на Гала в „ На кафе “. А дългогодишните й опити да получи право на лично предаване все приключват с крах.

Затова от ден на ден почнала да се замисля за емиграция. Разбира се, тя няма да замине сама, а чака гаджето й Стоян Балевски да я последва. Туркинята го навивала да пробват шанса си в Лондон, където той има доста другари, защото е приключил висше обучение там. А тя се надява, че като се оправи британския може да пробие в тамошните малките екрани.

Така или другояче, с парите на фамилията на Стоян, двамата могат да си живеят където и да е по света. А скрито се надява, че като е надалеч от родителите му, връзките им най- след това ще се официализират със подписване на брак.

Тв водещата сякаш е сгодена за милионерския наследник, само че сватбата им се отсрочва все за идната година. В началото на годината даже шефката Гала й пожела красива женитба през лятото. Но това не се случи. Зейнеб все се разминава и с опцията да получи лично предаване. Наскоро тя си направи устата в на „ На кафе “, че може би е време да й дадат да води лично шоу в интернет.

Но в случай че скоро не се случи, Зизу, която към този момент минава 30- те, най- евентуално ще си опитва шанса зад граница. Поне няма да се унижава да бъде кореспондентка на Гала към този момент близо десетина години, без да се развива по никакъв метод.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР