Зейнеб Маджурова е една от телевизионните ни любимки. Тя е

...
Зейнеб Маджурова е една от телевизионните ни любимки. Тя е
Коментари Харесай

Хранителният режим на Зейнеб Маджурова, с който тя влиза във форма за лятото

Зейнеб Маджурова е една от телевизионните ни любимки. Тя е извънредно лъчезарна и положителна и макар че звездата ѝ изгря след присъединяване и в риалити формат, ние считаме, че тя е един от дребното интелигентни и приятни участници в сходен вид излъчвания. След форматът тя се разви сполучливо като кореспондентка и водеща и напълно неотдавна сътвори и собствен формален канал в YouTube, в който дава потребни препоръки на дамите, които държат на външния си тип.

В последното си видео Зейнеб даде повече изясненост за нейния хранителен режим, с който влиза във форма за лятото. Навън става все по-топло, тъй че концепцията ѝ идва тъкмо в точния момент.

Тя твърди, че режимът не е комплициран за осъществяване. В продължение на 3 дни Зейнеб яде единствено сурови плодове (до 18.00 ч.), сурови зеленчуци без НИКАКВИ подправки и сурови ядки. Сутрините ѝ стартират със сок от джинджифил като през целия ден пие доста вода, с цел да може посредством нея да се изхвърлят токсините от тялото.

Много значимо е в идващите два дни след режима да се заобикалят мазнините, както и тестените и тежките храни, с цел да има време тялото да се върне към естествен режим на работа.

***
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР