Зетят на Слави Трифонов – известният пулмолог Владимир Трифонов, е

...
Зетят на Слави Трифонов – известният пулмолог Владимир Трифонов, е
Коментари Харесай

Зетят на Слави д-р Трифонов бил на косъм от смъртта

Зетят на Слави Трифонов – известният пулмолог Владимир Трифонов, е бил на косъм от съдбовния край. По подигравка на ориста, брачният партньор на каката на Дългия е бил в извънредно тежко положение, повален от пневмония.

Медикът бил толкоз зле, че седмици лежал на легло, спрял и прегледите на пациентите си в клиниката в Плевен.

Както самият шоумен е споделял нееднократно, със сестра му Петя са извънредно близки. Слави обаче разчита съществено и на поддръжката и на шурей си Владимир, който се включва в лекуването му. Тъкмо на доктора-роднина, Дългия е доверявал тежките си здравословни проблеми, които го принудиха да живее монашески живот в палата си в „ Бояна “, написа " Ретро ".

Не е загадка, че милионерът от Учиндол от години се грижи за семейството си и е подготвен да уреди всеки финансов проблем на сестра си. Твърди се, че докторът – шурей на Слави е взимал солидна заплата от болничното заведение, до момента в който Петя получавала под 1000 лв. месечно като рентгенов лаборант.

Това обаче не пречи на фамилията постоянно да се глези с воаяжи до Тайланд, Дубай и други екзотични дестинации. Понякога ги съпровожда и майката на Дългия – Здравка, за която Слави се грижи безрезервно.

Трифонов спонсорирал племенника си Теодор, с цел да учи в чужбина. Момчето е спрягано за правоприемник на благосъстоянието му. Вместо обаче да се труди, младежът запълвал времето си с развлечения и обиколки из оборотните столични заведения.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР