Zenimax Online обяви, че тяхната MMORPG приказка The Elder Scrolls

...
Zenimax Online обяви, че тяхната MMORPG приказка The Elder Scrolls
Коментари Харесай

The Elder Scrolls Online има над 13 000 000 потребители

Zenimax Online разгласи, че тяхната MMORPG приказка The Elder Scrolls Online е достигнала 13.5 милиона потребителя от появяването си преди пет години до момента. В това число не са включени хората, които единствено са тествали гратис играта, прецизират от студиото пред USGamer. Това е с 2.5 милиона играещи спрямо предходната година. Анонсът, изработен по време на Е3 2019, идва скоро след излизането на Elsweyr, последният експанжън за TESO. Играта направи премиерата си в Xbox Game Pass, което беше и един от акцентите в изявлението на Мат Фриър, шеф на игровия шеф на The Elder Scrolls Online.

„ Още от излизането на One Tamriel през 2016, който изравни позицията на равнищата и разреши на всеки да играе с всеки е момента, в който играта се изстреля нагоре. Ние станахме очевидци на същинска детонация на играещи от края на декември 2018 до февруари 2019, която ни свари неподготвени “, споделя пред Фриър. „ Ние имахме няколко супер сполучливи пробни събития за потребителите на Xbox. Много хора демонстрираха интерес към играта, точно поради това. Game Pass е в основата си продължение на тези наши начинания, заради това, тъй като той дава опцията на хората просто да седнат и играят на момента “.

Що се отнася до Elsweyr, който направи премиерата си през май, той води играещите към причудливата земя на хората-котки, добавяйки ново наличие, провокации, дракони и часове геймплей.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР