Земеделци от цяла България в готовност за протест. Фермерите се

...
Земеделци от цяла България в готовност за протест. Фермерите се
Коментари Харесай

Земеделци от цяла България в готовност за протест

Земеделци от цяла България в подготвеност за митинг. Фермерите се приготвят да излязат на 6 февруари, в случай че властта не извърши настояванията на Българската земеделска камара.

" Всички европейски фермери държим връзка между тях и се координираме. На процедура сме обединени към едни и същи претенции, най-много идентични стандарти за произвеждане ”. Това съобщи в студиото на " Здравей, България ” Светлана Боянова от Българска земеделска камара, разяснявайки протестната подготвеност на българските земеделци на фона на демонстрациите на сътрудниците им в други европейски страни.

По думите ѝ още през декември земеделците у нас са показали настояванията си на ръководещите. " Дадохме им задоволително време. В неделя ще имаме сериозен диалог – среща, която за нас ще бъде последна и основна. Тя ще бъде с премиера Денков и министрите на финансите и земеделието ”, уточни Боянова.

Тя акцентира, че тече сериозна протестна организация измежду земеделците. " Всичко зависи от срещата в неделя. Възможно е да се стигне до добър резултат, изключително след извършените към този момент три диалога. Дадохме извънредно мощна обосновка на нашите претенции. Те бяха уверени - т.е. въпросът е по какъв начин и по какъв метод ще се работи вътре в министерствата ", разяснява Боянова. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР