Земеделските производители от Кюстендилско продължават протестите си в понеделник от

...
Земеделските производители от Кюстендилско продължават протестите си в понеделник от
Коментари Харесай

Земеделските производители от Кюстендилско продължават с протестите

Земеделските производители от Кюстендилско не престават митингите си в понеделник от 10.00 ч., като за избран интервал в три сектора придвижването ще бъде спирано, оповестиха уредниците от сдружението Обединени аграрни производители. Те са безапелационни, че няма да правят отстъпка от настояванията си, даже стават още по-непреклонни и ще отхвърлят присъединяване във всевъзможни договаряния, сподели уредникът на митингите при разклона за с. Слокощица на пътя Кюстендил-Дупница Радослав Иванов, написа.

Част от техниката, която беше изкарана и предходната седмица на трите места за митинг – на пътя Кюстендил-Дупница при разклона за с. Слокощица, на изхода на Дупница при кръстовището при с. Пиперево и паметника на Дупнишката комуна, и на Дупница-Самоков до параклиса при разклона за с. Сапарево, остана в подготвеност – неприбрана и през уикенда.

Реакциите  и недоволството измежду кюстендилските протестиращи сякаш пораства от всичко преговаряно дотук с премиера Денков, с министъра на земеделието Вътев, и въобще – от изказвания и позицията на политици, депутати, министри и  др.  последните дни и часове, означи уредникът на митинга при Слокощица Радослав Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР