Вътрешнополитическите теми ще изместят европейските по време на кампанията 2

...
Вътрешнополитическите теми ще изместят европейските по време на кампанията 2
Коментари Харесай

Тодор Стойчев, представител на ЕП в София: България не е малка, а средна европейска страна

Вътрешнополитическите тематики ще изместят европейските по време на акцията 2 в 1, това съобщи Тодор Стойчев, началник на бюрото на Екологичен потенциал в София. По bTV той съобщи, че това се е случило и при предния европейски избор, освен това освен в България, а и в доста други в съюза.

Според Стойчев обаче изборите 2 в 1 имат и позитивна страна и тя е евентуалната по-висока интензивност на гласоподавателите.

Има огромно непознаване на Европейски Съюз измежду българските жители, ние е сме на последните места по осведоменост за институциите му, добави той. Тодор Стойчев сподели също, че една от огромните неточности е непрекъснатото повторение, че България е дребна страна и от нас нищо не зависи. Ние сме междинна европейска страна по територия и население, акцентира представителят на Екологичен потенциал.

Когато българите приказват за Европейски Съюз, те се интересуват основно от възстановяване на виталния си стандарт, изясни Стойчев. Той акцентира, че тази тематики интересува доста европейци и от други страни. Според него, Европейския парламент обръща огромно внимание на тази тематика и гласоподавателите у нас би трябвало да схванат, че те са част от вземането на решенията в тази сфера.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР