Възрастен мъж пострада при опит да спре грабител в дома

...
Възрастен мъж пострада при опит да спре грабител в дома
Коментари Харесай

Възрастен мъж пострада при опит да спре крадец в дома си

Възрастен мъж пострада при опит да спре изедник в дома си. Пенсионерът се защитавал с бухалка, след когато маскиран мъж нахлух в жилището му. 38-годишният нападател е притеглен като обвинен. По случая работи Районната прокуратура в Добрич, оповестява " Нова телевизия ".

„ Случаят е от 22 април. Пред дома на потърпевшия обвиненият се е преоблякъл с черно яке, спортен екип, шал и шапка, с цел да не бъде разпознат. След това се насочил към жилището на и отворил е вратата, защото жилището било отключено. Насочил пластмасов револвер към притежателя. Възрастният мъж съумял да го изтръгне от ръцете му, взел една бухалка и нанесъл няколко удара по причинителя. Крадецът обаче отвърнал на нападението и блъснал потърпевшия по главата. Взел чанта и портфейл, в които имало общо 750 лв. ”, изясни в ефира на „ Здравей, България ” прокурор Даниел Илиев.

По негови думи потърпевшият е без заплаха за живота. Заподозреният е арестуван за период до 72 часа. Прокуратурата е поискала от Районния съд в Добрич да му бъде взета непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража, като това искане е било почетено.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР