Зеленски поздрави военнослужещите и подчерта, че предстои освобождаването на контролираните

...
Зеленски поздрави военнослужещите и подчерта, че предстои освобождаването на контролираните
Коментари Харесай

Зеленски: Свети Николай ще дойде при тези, които се държат добре,...

Зеленски поздрави военнослужещите и акцентира, че следва освобождението на следените от руснаците територии и успеха над " агресора “.

 

В обръщението си той уточни, че в утринните часове на деня е излязъл от президентската канцелария е тръгнал по улиците на Киев към Стената на паметта на украинските герои. В тази връзка той прикани украинските жители също да посетят мястото, с цел да отдадат респект на починалите герои, както и " да помислят за предишното и бъдещето “.

 

" 6 декември, 7:00 часа сутринта, Ден на въоръжените сили. Ден на неунищожимите мъже и дами, ден на героите, ден на всеки, който продължава да пази страната и който даде живота си, с цел да не се откаже от Украйна... Тези, които още не са били тук, би трябвало да дойдат, да видят лицата на нашите герои, да ги погледнат в очите и просто да мълчат. Спомнете си тази заран и сутринта преди 651 дни - какъв брой шумно беше и какъв брой доста се уплашихме тогава, само че страхът изчезна - и в този момент всички са чули за нас, какъв брой мъчно е било тогава и какъв брой е срамно в този момент. Да си спомнят какво са могли да изгубят и какво са избавили, като знаят с помощта на кого тъкмо и по каква причина ", сподели украинският водач.

 

" Колкото и да е мъчно, ние ще стигнем до нашите граници, до нашите хора, до нашия свят, с помощта на нашите хора и Въоръжените сили на Украйна. Поздравявам всички вас за вашия професионален празник. Днес думата е " Браво! “, страстта - признателност, желанието - победа. Помнете, Свети Николай Чудотворец ще пристигна при тези, които се държат добре, а Въоръжените сили на Украйна - създателите на справедливостта - при тези, които се държат зле ", безапелационен бе президентът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР