Зелените сертификати бяха въведени прекалено късно, за тях трябваше информационна

...
Зелените сертификати бяха въведени прекалено късно, за тях трябваше информационна
Коментари Харесай

Д-р Странски: Трябва да се оставят чисти от COVID болници

Зелените документи бяха въведени прекомерно късно, за тях трябваше осведомителна акция през лятото, Министерство на здравеопазването не знам за какво пренебрегва този въпрос. Те са нужни, защото дават независимост и отварят стопанската система. При нас обаче бяха въведени по неотложност и в последния миг, също по този начин в последния миг бяха закупени проби за деца и сякаш в опазването на здравето в последно време всичко се случва в последния миг. Това съобщи в студиото на ФАКТИ претендентът за народен представител от " Българска социалистическа партия за България " и член на ИК на Румен Радев доктор Динко Странски.

" Аз съм склонен с тяхното въвеждане, само че не и с метода, по който бяха въведени.Обяснявам си го с компетентността на Министерство на здравеопазването, самият министър Кацаров в никакъв случай не е бил необикновен последовател на имунизацията и може би и това ненапълно е повлияло, считам че отношение имат и наближаващите избори, което е доста неприятно.

Положението в системата на опазването на здравето е трагично, реанимациите са претъпкани, сътрудниците се задъхват и отварянето на учебните заведения в този миг съгласно мен е несвоевременно. Коронавирус зоните са безспорен неуспех. Те както всичко останало в мениждмънта на тази рецесия - не са добре проведени, при някои липсва инсталация, при други хората се постанова да заплащат някои проучвания. Не облекчават изключително болничната помощ.

Отново ни изненада напълно предстоящата Коронавирус рецесия, не съумяха да обособят примерно обособени лечебни заведения, които би трябвало да поемат големия поток от тежко заболели пациенти със своите реанимации и да оставят останалите лечебни заведения чисти, с цел да могат да обслужват другите хронични болести. Трябва да се оставят чисти от Коронавирус лечебни заведения, в които да може да се обслужват пациентите с хронични болести, пациенти, които би трябвало да се оперират по неотложност, те не би трябвало да имат никакъв допир с Коронавирус заболели. Такава болница може да е ВМА.

Всеки ден умира по един аероплан с българи, 150 индивида, от време на време и повече, и това е цялостен неуспех на системата на опазването на здравето. Не са отговорни хората, че не се имунизират, не са отговорни, че не са осведомени, отговорни са управляващите, страната е отговорна, че не е съумяла да ги осведоми, нямаше дейна осведомителна акция, нямаше образци на политици и известни персони.

Доказано е че имунитетът на преболедувалите може да бъде най-много шест месеца, тъй че те наложително би трябвало да се имунизират, защото дори тези, които имат антитела - не се знае качеството на тези антитела какво е. Ваксината ориентирано задейства имунитета точно в тази посока. В някакъв миг освен в страната, само че и в света глобите за неимунизирани ще бъдат все по-големи.

Зелени документи за антитела се вкараха като незабавна мярка, да се успокои обществото, а ние знаем че зелените документи и изключително в България всеобщо се фалшифицират, върви един голям пазар на подправени документи и дори и в прилежащите страни към този момент текат следствия, които не са в наша изгода ", разяснява доктор Странски.

" Румен Радев Илияна Йотова извършиха със наличие президентската институция. Така оспорвания от опозицията вдигнат пестник в действителност консолидира нацията против нездравословните практики на предходните ръководещи. Благодарение на назначеното от тях служебно държавно управление излязоха нескрито всички порочни практики, които 12 години са водели до плячкосване на страната, за разлика от предходната президентска двойка, те не бяха просто едни марионетки на ръководещите, а в действителност се бореха против несправедливостите в обществото ", сподели още той.

Целия диалог с доктор Странски гледайте във видеото:



Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР