Здравните власти в Шотландия обявиха нови 2000 COVID случая от

...
Здравните власти в Шотландия обявиха нови 2000 COVID случая от
Коментари Харесай

Все повече случаи на коронавирус във Великобритания имат връзка с мачове от Европейското

Здравните управляващи в Шотландия оповестиха нови 2000 Коронавирус случая от последната седмица, свързани с хора, посещавали футболни мачове от Европейското състезание.

На фона на големия % имунизирани хора в Обединеното кралство - 50% от популацията е изцяло имунизирано, а близо 70% са получили първа доза , всяко известие за повишение на инфектираните се трансформира в вест. 

Ето за какво с необикновен интерес беше посрещната статистиката, че 397 шотландци, които са били на мача на Уембли, сред Шотландия и Англия на 18 юни, са с позитивни проби за Коронавирус.
 Случаят с Ериксен и по какъв начин един нидерландски войник претърпя личния си смут още веднъж (ВИДЕО) Случаят с Ериксен и по какъв начин един нидерландски войник претърпя личния си смут още веднъж (ВИДЕО)
Представяте ли си мига, в който би трябвало да се изправите против най-големия си призрачен сън, да изживеете личната си болежка още веднъж, тъй като тя...

Шотландската федерация имаше единствено 2600 билета за събитието поради рестрикциите за ковид, само че се счита, че десетки хиляди почитатели са пътували до английската столица, макар предизвестията, че няма по какъв начин да влязат на стадиона. 

Запалянковците, известни като " тартановата войска ", се събираха на огромни групи в центъра на Лондон.

Според шефа на шотландската здравна работа професор Дейвид Лейч, представен от, не е невероятно да се твърди, че хората са се заразили с вируса, до момента в който са гледали мач на стадиона или някъде другаде, както и какъв брой хора са могли да се заразят след това. Но фактът, че преобладаващият брой на случаите е на мъже в дейна възраст, които са били на стадиона или са пътували до британската столица навежда на мисълта, че има директна връзка.

Около 90% от случаите са мъже , като три четвърти от общия брой - 1470 случая са на възраст сред 20 и 39 години.
 Англия удари Германия на Евро 2020 Англия удари Германия на Евро 2020
Англия доближи четвъртфиналите на Евро 2020, откакто надигра Германия с 2:0 на Националния стадион " Уембли “. Головете бяха де...

Отговорът на УЕФА: виновни са локалните управляващи

От УЕФА отхвърлят рецензиите - също и по отношение на идния в петък четвъртфинален мач сред тимовете на Швейцария и Испания в Санкт Петербург.

В Русия инфекциите сега също се разрастват. На питане от организация ДПА от УЕФА са дали отговор, че не се плануват никакви промени или отсрочване на дуела. „ Окончателното решение по отношение на броя на допусканите на стадиона фенове се взима от локалните управляващи “, настояват от УЕФА.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР