Здравейте! Казвам се Стеляна Баева на 24 години. Чета редовно

...
Здравейте! Казвам се Стеляна Баева на 24 години. Чета редовно
Коментари Харесай

От тази нощ нас не съществува

Здравейте!

Казвам се Стеляна Баева на 24 години. Чета постоянно публикациите ви, доста са ми забавни и постоянно намирам нещичко за себе си. Страхотни сте.

Успехи!

От тази нощ "нас " не съществува. Не
стигат към този момент приглушената светлина и канелените свещи, с цел да си тръгнат изтощени тръпките от кожата ми. Не те желая в сънищата. Преди беше лек лъх, от който забравях да мисля. Беше река, която отнасяше всичко след себе си. Отвличаше ме. Да не помни ли?

Осъзнах, че неналичието е
най-коварната болест, изсмукваше всяка капка мощ от тялото ми, а след това заспивах, само че връхлиташе отново, съвсем като стихия. Буря без дъжд, единствено с режещи светкавици, които накълцват наедно сърцето и небето.

Страх ме е. Страх ме е
да вляза в стаята, където към момента кънти смехът ти. Не ме оставя възприятието, че съм на дъното, наказана да пребивавам без живот, без разтуха.

 самотност Unsplash

Ти не си просто спомен и
полуда. Ти си оня ъгъл на любовта, където са заклещени всички мисли и танцът на прегръдките, предиздвикал ме да тичам лъкатушещо по пътя в обезверения опит все някъде да те намеря. Тръгна си, ненадейно, без зов, без прощаване. Най-много ще ми липсваш в рейса, когато изтощена от мрачния ден, нуждая се да облегна глава на топлото ти рамо.

Телефонът звъни. Ало?
Ало...? Алармата разсъни подпухналите очи на деня. От този ден „ нас” не съществува. Не знам дали с това се привиква.

Всички ваши поетически и прозаически творения чакаме на [email protected]!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР