Здравето на косата се уврежда от всички продукти, които нарушават

...
Здравето на косата се уврежда от всички продукти, които нарушават
Коментари Харесай

Яжте тези храни за здрава и красива коса

Здравето на косата се поврежда от всички артикули, които нарушават храненето на тъканите и провокират инфектиране, сподели диетологът Михаил Гинзбург.

Най-вредните артикули съгласно него са всички сладкиши и даже медът . Диетологът счита, че те доста скапват външния тип на косата и кожата.

Сладките храни и растителното масло не въздействат най-добре на външния тип на човек, показва диетологът.

Гинзбург слага маргарина и растителното масло на второ място в класацията на нездравословните за косата артикули. Той означи, че мнозина са привикнали да считат растителните масла за потребни, само че това не е правилно за слънчогледовото масло. Според него си коства да се откажем от това масло в интерес на зехтина.

Той също по този начин прикани да се изключат колбасит е от диетата.

Лошо се отразява на положението на косата и солената храна .

„ Осолената херинга е нездравословна, както и осолената скумрия. Излишъкът от сол вреди даже съгласно логиката на здравословните артикули: туршиите също предизвикват ранно стареене на кожата и утежняват положението на косата “, предизвестява лекарят.
Според него здрава и красива коса ще имате, в случай че се храните с морски риби, горски плодове, плодове, краставици, домати, чушки, тикви и ориенталски подправки .

Също по този начин е потребно да се ядат кисело-млечни артикули и комплицирани въглехидрати.

„ Идеалният артикул е мюсли с кефир . Ако добавите горски плодове там, получавате коктейл за красива коса “, обобщава Гинзбург.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР