Заварих момчета, които искат да знаят какво е било. Интересуват

...
Заварих момчета, които искат да знаят какво е било. Интересуват
Коментари Харесай

Попов: Много хора в клуба очаквахме тази победа

" Заварих момчета, които желаят да знаят какво е било. Интересуват се от историята. Почти на всяка подготовка с Пепи Димитров си говориме. Малките деца би трябвало да знаят в какъв клуб играя. Ние би трябвало да си почитаме легендите. Ще насочва една молба към кмета и всички комисии да задвижат нещата и да ни дадат позволение, с цел да стартираме. Няма да имаме никакъв проблем, ще си съберем средствата за паметника ", стартира Попов.

" Много хора в клуба чакахме тази победа. Атмосферата е добра. Знаете кой ни е треньор, какви са ни ръководителите. Всички футболисти и управлението ще създадем всичко допустимо, с цел да си свършим работата. На финалната права съм. Контузията не беше лека. Възстановявам се добре. Надявам се напълно скоро да стартира да упражнявам с тима ", добави още той.
 Попов с остра офанзива към някогашния народен селекционер: Аз такива хора не почитам Попов с остра офанзива към някогашния народен селекционер: Аз такива хора не почитам
" Под управлението на Станимир Стоилов няма по какъв начин да не тренираш съществено. Ако някой си разреши произволи – веднъж, повторно и третият път си заминаваш. Има пламък в момчетата в Левски. Глобално обаче го има този проблем. Не се вижда огромната упоритост в младите. Самият проблем не е в базите, а в самите деца. Те нямат тази упоритост, не желаят да се развиват и гледат лъскавата част на страната. Със седене във " Facebook ". " Инстаграм " и " Тикток " футболист не се става. Има и други тимове със страхотна база, които не са произвели футболисти. Всички родители във всяко дете виждат Меси. Когато футболът ти е преди всичко, нещата ще се получат. Като си дребен имаш три отговорности – да учиш, да слушаш родителите си и да тренираш.

Много се надявам нашият клуб да преодолее. Като българин поисквам триумф на всички български тимове. Искам всички да отидат колкото се може по-напред. Искам левскарите и почитателите на другите тимове да вървят на европейски мачове. Искам страната, в случай че може, да стартира да оказва помощ да се строят нови игрища.

Обръщам повече внимание на нашия тим, когато играе. Впечатленията ми са, че има доста хора, които показват високо самочувствие без покритие. Не мога да си обясня на какво се дължи това. Има 4-5 тима, които играят прекрасен футбол и се получават хубави мачове ", приключи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР