Затворете очи и вдишайте дълбоко. Представете си, че се намирате

...
Затворете очи и вдишайте дълбоко. Представете си, че се намирате
Коментари Харесай

Тест с миди и рапанчета: Каква личност сте?

Затворете очи и вдишайте надълбоко. Представете си, че се намирате на плажа. Денят е топъл и безоблачен. Изберете черупката от мида или охлюв от изображението по-долу, която най-вече ви харесва, и разберете какво разкрива тя за вашата личност…



Източник: Shutterstock; акомодация: Obekti.bg

1. Импулсивни и смели – вие бленувате за премеждие. Можете да се адаптирате бързо към смяната и обичате новите преживявания. Предстои ви страхотна опция за командировка или почивка.

2. Вие сте обществена персона. Чувствате се най-добре, когато сте измежду другари и сътрудници на разнообразни празненства. Оглеждайте се за човек, който може да бъде част от вашето бъдеще.

3.   Ако сте избрали тази черупка, то основната дума в тази ситуация е връзка. Обичате да приказвате. Ще получите положителни вести или непредвидена покана по имейл.    

4.   Взимате нещата драговолно. Вие сте най-лошия си критик. Важно е да се вслушвате и в позитивните неща, които хората споделят за вас, освен в отрицателните. Всъщност сте надалеч по-обичани и уважавани, в сравнение с допускате.

5. Практични и съобразителни – функционирате най-добре, когато сте под напън или съществува някаква рецесия. Хората се обръщат към вас за съвет. Вашата състрадателна натура пасва най-добре на специалност, в която можете да приложите своите естествени умения на консултант или болногледач. 

6. Вие сте витални и енергични. Обичате да сте в центъра на вниманието. Топлата ви натура притегля останалите към вас. Много е евентуално да ви следва нов романс или задълбочаването на към този момент съществуваща връзка.

7. Обичате да си стоите у дома и да прекарвате време със фамилията и приятелите си. Внимавайте обаче да не пренебрегнете своите лични потребности в желанието си да извършите всички към вас щастливи. Творчески занимания като писане или изобразяване съставляват отличен метод да освободите страстите си и да изразите потребностите си.

8. Обичате да вършиме изненади или самите вие да бъдете изненадвани. Скоро ще извадите шанс – чака ви дребна победа или непредвиден бонус. Инвестирайте парите рационално.

9. Имате избистрен разум и обичате да достигате до сърцевината на нещата. Дебнат ви проблеми от предишното, само че умерено – скоро и те ще изчезнат. Предстои ви положително позволение на юридически проблем.

10. Обичате своята лична компания, страните от шумните места. Освен това сте мекушави и мъчно отказвате. Трябва да поставите ясни граници, с цел да можете да се грижите и за себе си.

11. Вие сте хипи по сърце. Обичате да се движите по течението и се стараете да не изоставате. Внасяте лъч светлина в живота на всеки, до който се докоснете. Предстои ви задоволително позволение на проблем, който ви е тормозил дълго време. Вършете това, което умеете най-добре, и оставете нещата да се разрешат от единствено себе си.   

12. Фокусирани, целенасочени – не се страхувате от хубавичко работа. Кариерата е значима за вас, а напъните ви не остават незабелязани. Вероятно ви следва покачване или нов пост в работата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР