Затрупан със сняг мост в Питсбърг, Пенсилвания, се срути тази

...
Затрупан със сняг мост в Питсбърг, Пенсилвания, се срути тази
Коментари Харесай

Срути се автомобилен мост в Питсбърг, часове преди посещение на Байдън

Затрупан със сняг мост в Питсбърг, Пенсилвания, се срути тази сутринта единствено няколко часа преди президентът Джо Байдън да посети града по време на авансово планувано пътешестване за разискване на инфраструктурата.

Няма данни за починали, съобщи кметът на Питсбърг Ед Гейни.

Имало е 10 " леки пострадвания ", съобщи началникът на пожарната Дарил Джоунс, а трима души са били превозени от мястото на случая. Нито едно от пострадванията не е било животозастрашаващо, сподели той.

Четири автомобила са се намирали на моста, когато той е паднал, сподели Джоунс. Екипите към момента правят инспекция, с цел да се уверят, че никой не е бил под моста, когато се е срутил, сподели той.

Срутването е довело и до спиране на газопровод в региона, само че той към този момент е изключен. Няколко души са се оплакали, че се усещат зле от природния газ и на тях им се оказва помощ намясто.

Екипи на Peoples Gas са на място и правят оценка обстановката.

Байдън е известен за повредата и възнамерява да продължи пътуването си, се споделя в изказване на Белия дом.

" Президентът е признателен на първите спасители, които се втурнаха да оказват помощ на водачите, намиращи се по това време на моста ", се споделя в изказването.
Срути се мост на многолюден път в Италия, има и потърпевш (ВИДЕО)
Мост на шосе в Северна Италия, по което нормално има натоварен трафик, се срути през днешния ден. Пострадал е водач на камион. Това разкрива го...
Прочети повече
В изявление за CNN губернаторът на щата Пенсилвания Джон Фетърман назова моста " жизненоважна артерия " в региона на Питсбърг. Мостът пресича парка " Фрик " - един от най-големите паркове в града.

" За благополучие, учебните заведения започваха работа с двучасово забавяне поради метеорологичните условия ", сподели той, " тъй че трафикът беше по-малък, в сравнение с би бил нормално в естествен ден, само че е сюрреалистично да видиш този мост ".

Запитан за сриването, което се случва в деня на визитата на президента, демократът Фетерман съобщи: " Това е ужасяващ метод да се подчертае какъв брой сериозни са потребностите ни от инфраструктура в тази страна. "

Джереми Хабовски съобщи пред CNN, че се усеща благополучен, че е жив, откакто е оживял при сриването. По думите му той и други водачи не са съумели да спрат в точния момент, откакто мостът е поддал и в този момент неговият и други коли се намират върху това, което е останало от моста.



Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР