Засукана барманка завлече жених с десет бона, като избяга, докато

...
Засукана барманка завлече жених с десет бона, като избяга, докато
Коментари Харесай

Барманка завлече жених с 10 бона

З асукана барманка завлече младоженец с 10 бона, като избяга, до момента в който сякаш стягаше голяма женитба. Красивата Ради съумя да оплете младия Симо В. до момента в който върти коктейли в заведение в заведение в Благоевград, научи HotArena.

29-годишния мъж вдлъбнат до уши по барманката, до момента в който му въртяла коктейли в локален бар и му оказвала особено внимание, описват сътрудници на някогашната служителка. Вечер постоянно я изпращал до дома й, а скоро даже заживели дружно.

Симо показал обичаната и на фамилията си, а татко му, който неотдавна се завърнал от гурбет в чужбина, почнал да ги подтиква към женитба. Младоженката приела и всички се застягали за огромния ден.

За да може „ снахата ” да провежда както прилича събитието, фамилията й дало да разполага с кеш от близо 10 бона.

Преди към седмица тя ги изненадала с още една вест, написа „ Телеграф ”. Заявила им, че си направила тест за бременност, който се оказал позитивен.

В резултат на това към нея завалели нови подаръци–златен пръстен, обеци, гердани и други бижута. Дните минавали безметежно, допреди няколко дни, когато младоженецът разкрил, че е излъган. Една заран приятелката му излязла от вкъщи им за работа, само че вечерта не се върнала в новия им дом.

Оказало се, че тя е изчезнала крепко пушек с всички пари и дарове, изпразвайки до стотинка всички пари в дома им.

В ресторанта, където била сякаш направена резервация за сватбата, не знаели нищо. Нямало и диря от булчинска рокля, а Симо и неговите родители се жалвали пред комшиите си, че ще пият по една студена вода, защото всички пари и украшения й били подарявани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР