Защо здравето на щитовидната жлеза е толкова важно за тялото

...
Защо здравето на щитовидната жлеза е толкова важно за тялото
Коментари Харесай

Пробвахме Какво Ли Не, Но Само Тази Рецепта Ми Реши Проблема С Щитовидната Жлеза!

Защо здравето на щитовидната жлеза е толкоз значимо за тялото ви? Факт е, че щитовидната жлеза секретира хормони, които са виновни за регулирането на метаболизма и клетъчния напредък в организма.

Например, постоянно се случва доста хора да страдат поради пълнотата си, не тъй като ядат доста, а тъй като имат болна щитовидна жлеза. Как работи? Щитовидната жлеза отделя хормони, които оказват помощ запреработване на калории от храна до сила за прехранване, написа " За дамата ".

Ако подозирате, че имате проблеми с щитовидната жлеза, неотложно отидете при доктор и направете всички нужни инспекции и проби.

Ползите от елда за щитовидната жкеза

Елдата има набор от неповторими характерности и потребни субстанции. Бидейки богата на минерали, тя е и непостижим източник на желязо, цинк и селен. В елдата има доста аминокиселини, изключително лизин, треонин и триптофан. Именно тези аминокиселини в композиция с йод освобождават хормоните, нужни за здравословен метаболизъм. Без тях метаболизмът се нарушава и се появяват признаци като цялост, тревога, суха кожа и меланхолия.

Използването на елда за тялото от дълго време е потвърдено, защото, като подобен набор от потребни субстанции, е също вкусна и гъвкава закуска за хора от всяка възраст.

Рецептата, която желаеме да споделим с вас, съчетава елда и още няколко неща, които са от значително значение за здравето на ендокринната система.

СЪСТАВКИ

1 супена лъжица елда
1 супена лъжица орехи
1 супена лъжица мед
стафиди и сушени кайсии

ПОДГОТОВКА

Чаша елда се смила в кафемелачка до гладкост.

Начукайте орехите. Смесете всички съставки деликатно и поставете буркана в хладилника.

Взимайте по 1 супена лъжица три пъти на ден преди хранене. По предпочитание могат да се прибавят стафиди и сушени кайсии. Те ще бъдат изключително потребни за попречване на болести на сърдечно-съдовата система.

С тази примес ще възстановявате метаболизма и оформите фигурата, която желаете. В допълнение, мед в състава на рецептата ще ви помогне да се справите със напрежението и да подобрите работата си.

Орехите също имат мощни противовъзпалителни свойства, както и понижават риска от рак на гърдата.

Не забравяйте да опитате тази рецепта и да посъветвате фамилията си да я опитва, тъй като дълголетието и благосъстоянието зависят от положението на щитовидната жлеза!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР