Днес най-модерните ударни хеликоптери се втурнаха в демонстрация на сила

...
Днес най-модерните ударни хеликоптери се втурнаха в демонстрация на сила
Коментари Харесай

Войските на Обединеното кралство демонстрират сила срещу Путин на най-големите военни игри на НАТО след Студената война в задния двор на Русия

Днес най-модерните ударни хеликоптери се втурнаха в проява на мощ против Владимир Путин за най-голямата войска на НАТО обучение от времето на Студената война.

Британски и американски войски направиха сухопътно нахлуване в Естония на фона на опасността от страна на Кремъл. Те бяха подкрепени от два от нашите атакуващи хеликоптери Apache AH-64E, които направиха своя дебют в обучение на съюза.

По време на учението проехтяха детонации, като войските симулираха сюжет на бойното поле за завладяване на територия. Повече от две години след пълномащабното навлизане на Русия в Украйна, военната игра се организира в границите на учението Swift Response.

Над 2300 бойци, моряци и летци от четири страни — Естония, Съединени американски щати, Полша и Обединеното кралство — се организират водени от английския военен екип на 16 въздушно-щурмова бригада [AABCT] в Естония. То е част от продължаващото месеци обучение Steadfast Defender 24, включващо 90 000 души личен състав – оповестено за най-голямата военна игра на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР