Защо са им медиатори в преговорите? Ние във война ли

...
Защо са им медиатори в преговорите? Ние във война ли
Коментари Харесай

Попандов: Защо Рашидов се бута при недостойни хора с прякори като Ментата, Салфетката и т.н.

" Защо са им посредници в договарянията? Ние във война ли сме? С цялото ми почитание, само че Соломон Паси и Росен Плевнелиев са персони с изминал период на валидност. Всеки път, когато видя Плевнелиев по тв приемника – той не стопира да се хвали и самоизтъква. Сигурно е човешко, само че не го схващам. Нямам право да подлагам на критика, само че съм откровен. А нямам правото, тъй като аз съм един от тези, които гласоподаваха с " Не поддържам никого “. И през миналите няколко дни се убедих, че съм постъпил вярно. Като видях какво се случва в този парламент… Чудя се – у нас въобще имало ли е в миналото същинска народна власт? Водили ли са се в миналото въобще политиците от претекста за богатството на народа… “, съобщи с наяве оскърбление Павел Поппандов пред Георги Любенов и Българска национална телевизия.

" Политиците се вкопчват във властта, не признават грешките си. Не споделят, че са сбъркали или, че са подвели своите гласоподаватели. В това е казуса. Вярват, че са безгрешни. Не изпитват възприятие за виновност. Нямат и позор.

Да го попитам Вежди Рашидов, откакто си стар и към този момент помъдрял, какво правиш там? Вежди, та ти си човек, потвърдил се със своя гений. Ти си международна класа в това, което твориш. Защо се буташ сред такива недостойни хора с прякори като Ментата, Салфетката и така нататък Много е тъжно и не виждам излаз. А инфлацията е убийствена. Не ми се мисли каква зима ни чака “, заключи Поппандов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР