Защо няма актуализация на Националния план за действие в борбата

...
Защо няма актуализация на Националния план за действие в борбата
Коментари Харесай

Нинова поиска нов бюджет и истински план за борба с коронавируса - парламентът не прие

Защо няма актуализация на Националния проект за деяние в битката с пандемията с ковид, откакто беше признато преди месец от Народното събрание да има? Правителството продължава да работи на правилото " проба - неточност ", а все някой различен е отговорен. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съгласно която властта си играе на положителното и неприятното ченге.
Според Нинова, гласените нови здравни ограничения по никакъв метод не са подкрепени с помощ за бизнеса и за хората. Тя попита по какъв начин ще бъдат обезщетени родителите, които остават у дома да си гледат децата поради онлайн образованието и детските градини. Какво да прави дребният бизнес, попита още водачът на социалистите.
 С 4,37 милиарда лв. повече разноски в Бюджет 2021, най-голямата част ще отиде за пенсии С 4,37 милиарда лв. повече разноски в Бюджет 2021, най-голямата част ще отиде за пенсии
Държавната хазна ще похарчи през 2021 година с 4,37 милиарда лева повече по отношение на предстоящото осъществяване на бюджета за актуалната година. Това пре...
Бюджетът, който ще гледаме през днешния ден, е несъответстващ, съобщи Нинова поради изключителното съвещание на Народното събрание, на което се гледа на второ четене държавният бюджет. Нинова изиска отдръпване на бюджета, тъй като е юридически при други условия и да се актуализира Националния проект за битка с пандемията. Тя предизвести, че в случай че няма обществени ограничения наред със здравните, ще пристигна още по-голям срив на системи.
" Ако продължите както до момента, ще оправдаете думите ни, че сте причина за рецесията ", акцентира Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР