Защо ни пуснахте днес, а на 22 септември не пожелахте?

...
Защо ни пуснахте днес, а на 22 септември не пожелахте?
Коментари Харесай

За разлика от 22 септември, МВР пусна протеста да стигне до Александър Невски

Защо ни пуснахте през днешния ден, а на 22 септември не пожелахте? Кой ви даде тогава предписание и кой - в този момент? Кои са поименно 80-те служители на реда в болница, за които? Тези въпроси бяха отправени от протестиращи към зам.-началника на " Охранителна полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Тони Тодоров.
Отговор не последва при нито един от въпросите. Тодоров само отвърна, че това не е методът да се води диалог и не изясни какъв е методът, когато беше категорично запитан.
Припомняме, че на 22 септември, при така наречен Трето Велико национално въстание полицията не пусна митинга против Бойко Борисов и Иван Гешев да стигне до храм-паметника " Александър Невски ", като спря жива верига от протестиращи, употребявайки щитовете си. Последва - от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Точните му думи бяха: " По отношение на напрежението на 22-ри септември имаше друго всеобщо мероприятие. Шествието след 22:00 часа то беше нерегламентирано мероприятие. Те питаха, за какво не ги позволяваме да се поклонят в храма и да отидат до Паметника на Незнайния войник, само че след 22:00 часа това не е допустимо, тъй като храмът не работи. Те търсеха борба със чиновниците ни. Имахме офанзива, че ще има офанзива към постройката на Народното събрание. Очаквахме това да е новата постройка на Новото заседание. Ние по тази причина не ги допуснахме. Когато търсиш спор, постоянно можеш да намериш метод. Не ние почнали да хвърляме камъни и самоделни взривни устройства ".
 Три месеца ръководещата тиква не може да стигне до работното си място (ВИДЕО) Три месеца ръководещата тиква не може да стигне до работното си място (ВИДЕО)
Това съобщи един от членовете на Отровното трио - професор Велислав Минеков. Той го стори по време на така наречен Четвърто Велико национално въс...
На същото съвещание Иванов показа данни за потърпевши чиновници на реда и нито един път не загатна 80 служители на реда в болница или даже потърпевши.

Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР