Защо не сте направили нищо за построяването на кораби, които

...
Защо не сте направили нищо за построяването на кораби, които
Коментари Харесай

Путин нахока спряган за наследник на Медведев министър и призова за инвестиции

Защо не сте създали нищо за построяването на кораби, които да транспортират хора и артикули сред източния полуостров Камчатка и остров Сахалин?, попита съветският президент Владимир Путин федералния министър на икономическото развиване Максим Орешкин, съобщи лента.ру.

Държавният глава на най-голямата по територия страна в света на стопански конгрес в тихоокеанския град Владивосток нахока Орешкин и напомни, че Москва е отделила големи средства за основаване на модерна транспортна връзка. Орешкин отговори, че ще прегледа въпроса и ще вземе ограничения във допустимо най-кратки периоди.

Името на младия икономист влезе в международните медии предишното лято. Тогава се появи информация, че той евентуално ще смени премиера в Москва Дмитрий Медведев, който не се оправя с рецесията и срутва на рублата. Руският министър-председател резервира поста си и след спечелването на президентския избор през март от Путин. Орешкин също остана в държавното управление.

Путин е хазаин на Източния стопански конгрес, който се организира в врата. Президентът прикани задгранични бизнесмени да влагат в Далечния изток. "Ръководете се от действителността, а не от стандартите за нашата страна ", моли той. Стопанинът на Кремъл напомни, че в съветската част на Далечния изток са основани удобни условия за бизнеса. "Вложителите в този регион се употребяват с данъчни привилегии " уточни президентът.

Руският президент в границите на два дни се срещна с китайския си сътрудник Си Цзинпин и японския министър председател Шиндзо Абе. Днес във Владивосток приказва и южнокорейския министър председател Ли Нак-йон. "Аз доста обичам песните на Алла Пугачова и съветската класическа литература ", съобщи министър-председателят пред другите участници във форума.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР