Защо мълчат нашите институции – парламент, президент и Министерски съвет

...
Защо мълчат нашите институции – парламент, президент и Министерски съвет
Коментари Харесай

БЗНС с кървава позиция: Русия се готви да нахлуе в Украйна! Защо мълчи Радев за тази агресия, правителството и парламентът също

Защо мълчат нашите институции – парламент, президент и Министерски съвет за експанзията на Русия към Европа и Атлантическия алианс? От чие име приказват путинистите – български анализатори, които сеят съветската агитация в България? Кого съставляват, каква е задачата им и за какво са допускани в всеобщата медийна среда, без даже да бъде показано различното българско атлантическо мнение. Ситуацията предизвика въпроса - България член на НАТО ли е или на евразийския съюз на Путин?

Тези остри въпроси задава водачът на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев към новата власт.

Защо мълчи Румен Радев?

Защо мълчи държавното управление? Защо мълчи управническата коалиция в Народното събрание? Защо мълчат десните в държавното управление? Всичко това демонстрира, че машината на съветската агитация в България е включена на цялостни обороти, а държавниците прекомерно подозрително бойкотират тематиката. След „ персоналното мнение “ на министъра на защитата, че България няма потребност от спомагателни военни сили на НАТО на територията си и последвалото го неодобрение от министър-председателя, настъпи рисково безмълвие. Липсата на политическа и отбранителна интензивност на страната ни по спора на Путин с НАТО по тематиката Украйна е мощно тревожна и слага в риск националната ни сигурност.

Свидетели сме по какъв начин Румъния и цяла Прибалтика договарят спешно със съдружниците от НАТО за увеличение на военните сили на тяхна територия, с цел да възпират Русия. Това разгласи и през вчерашния ден министър председателят на Естония Кая Калас пред " Ройтерс ", на фона на срещата сред Русия и НАТО в опит да се разсее напрежението. Скандинавските страни поглеждат към НАТО, в случай че съветската експанзия се ускори.

Напрежението пораства

и Русия се готви с открити разновидности за навлизане в Украйна и експанзия към Европейски Съюз и НАТО, като слага ултиматум НАТО да понижи поддръжката и наличието си в източноевропейските страни членки на съюза. Никой съдружник в НАТО не се поддава на напън от Русия. Единствена България няма публична позиция и свободно се тиражират отзиви на „ престижи “, искрено прокарващи съветските ползи. Ситуацията се нажежава. Вчера съветски народен представител обществено е предложил да нанесат нуклеарен удар по Невада – Съединени американски щати. Говори се намерено за война и най-много за увеличение на отбранителните качества на източноевропейските страни за въздържане на съветската експанзия. Само в България слушаме три дни разсъждения за интереса на Китай и Индия, без да чуем ангажирано мнение за българската национална сигурност. С такова прокремълско държание България се обрича на неустановеност и подкопава доверието към нас от страна на нашите сътрудници в Европейски Съюз и НАТО.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР